Er zijn vele mogelijkheden om een hekwerk of sierhekwerk om uw woning te plaatsen. Een hekwerk op maat is een prachtige aanvulling op uw woning en tuin. Daarnaast zorgt het voor extra veiligheid en een stijging van uw woningwaarde. Ook voor bedrijven zijn er vele mogelijkheden om hun terrein af te bakenen tegen ongewenste bezoekers. In dit artikel behandelen we enkele mogelijkheden.

Sierhekwerk voor uw woning

Veel woningbezitters hebben hun tuin of grondgebied afgebakend met een hekwerk. Wanneer u iets extra’s wilt dan kunt u kiezen voor prachtig sierhekwerk. De kosten liggen iets hoger dan een normaal hekwerk maar wanneer u het financieel kunt dragen dan is een sierhekwerk zeker een toevoeging voor uw woning. Uw hekwerk specialist kan uw wensen omzetten in een uniek en persoonlijk sierhekwerk.

Diverse soorten hekwerken

De mogelijkheden en keuzes in hekwerken zijn enorm. Zo kunt u natuurlijk kiezen voor een kleine en lage afrastering of een hoge omheining. De stijl is afhankelijk van uw wensen en keuze. Enkele voorbeelden van hekwerken zijn:

  • Sierhekwerken
  • Dubbelstaafmatten
  • Gaashekwerken
  • Gaasafrastering
  • Houten hekwerken

Zoals u kunt zien is eigenlijk alles mogelijk in ieder materiaalsoort. Vraag bij uw hekwerkspecialist naar de mogelijkheden.

Toegangsbeveiliging

Anders dan bovenstaande soorten hekwerken is het voor bedrijven van uitermate belang dat hun terrein voorzien is van een goedwerkend hekwerk met toegangspoorten. Voor bedrijven zijn spijlenhekwerken, staalmathekwerken en gaashekwerken uitermate geschikt.